15 elokuuta 2017

KALLIO BLOCK PARTY

Viimein tänä vuonna pääsin Kallio Block Partyille, ja voi kyllä - se oli tapahtuma Minun Makuuni.
Suoraan sanottuna mikään bändi ei ollut vähänkään tuttu (pitkä matka vielä hipsteriksi), mutta eipä se haitannut fiilistä, kun muutenkin odotukset olivat lähinnä kavereiden näkemisessä ja juoruilussa viinipullon äärellä.

Ja kyllähän siellä kelpasi istuskella sekä aurinkoisella kalliolla, että aina-niin-kotoisalla katukivetyksen reunalla.

Kyseessähän on siis jo muutamana vuonna järjestetty korttelijuhla kaikille kalliolaisille sekä muille kukkujille, ja sen tarkoituksena on muuttaa osa Kallion kaduista festarialueeksi, jonne ihmiset voivat vapaasti kokoontua kuuntelemaan musiikkia, sekä nauttimaan syömisestä ja juomisesta. Porukkaa oli paikalla laidasta laitaan niin iän, kuin yleisen habituksenkin puolesta.

Tapahtuman jälkeen iski nälkä ja suuntasimme kohti Cafe Taloa, jonka burgerit eivät pettäneet tälläkään kertaa! Sieltä kyllä saa aina varmasti hyvät burgerit, eikä palveluakaan voi haukkua. 
Tällä kertaa mutustelin toista kertaa peräkkäin Talon vegaaniburgeria, joka maistui jopa paremmalta kuin viime kerralla!! Myös normiburgerit ovat oikein maistuvia (olen itse kerran aiemmin testannut, mutta likat otti nyt ne ja vahvisti edelleen hyviksi) ja muistelisin, että Elina tykkäsi kovasti joskus myös haukiburgerista.

Itse tosin välttelen haukia sekä luonnossa, että lautasellani.

4 kommenttia :

  1. Nää on sellaiset kemut että haluan joskus itsekin näihin osallistua! :D Näistä kuulee niin paljon pelkkää hyvää ja tunnelma näyttää olevan kans aina ihan katossa, ihan niinkuin näissä sun kuvissa! :)

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, ens elokuussa sit vaan sinne ;)
      Nyt muuten on viikon kuluttua Herttoniemi Block Party, en oo siellä koskaan käynyt mutta vaikuttaa lupaavalta sekin!

      Poista
  2. Tällaiset juhlat on kyllä kivoja. Meillä on yleensä Halloweenin aikaan block party naapuritalojen ihmisille. Kooltaan toki pienempi. Kallio on tuttua seutua, asustin siellä pari vuotta. Aivan mahtava paikka asua ja elää. Kiitos mukavista tunnelmista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, voin kuvitella miten ihanaa kun kaikki halloweenkoristelutkin vielä lisäksi <3
      Ja kiva, että tykkäsit postauksesta! Kallio on kyllä mahtava!

      Poista