03 syyskuuta 2017

Kaikki vitamiinit yhdessä smoothiessa




Tässä smoothiessa on vähän kaikkea, kokeilu omalla vastuulla!

Terveyssmoothie
1 banaani
mangoa
pinaattia
vadelmia
mantelimaitoa
kurpitsansiemeniä

Sekoita kaikki ainekset blenderissä. Ja älä tee kuten minä teen vaan tee kuten sanon, ja käytä tuoretta pinaattia! Itse en muistanut sitä ostaa, joten piti käyttää pinaatit pakastimesta. 
Jos haluat lisäproteiinia, laita lisäksi joukkoon esim. 0,5 dl maustamatonta (tai vaniljaista) proteiinijauhetta.

Tämän päivän kauppareissu(i)lla sattui kaksi hauskaa asiaa. Tai no, hauskaa ja hauskaa, mutta jotain tavallisesta poikkeavaa kuitenkin.
Ensinnäkin menin kauppaan mukanani täysi muovikassi pulloja, jotka oli tarkoitus palauttaa. Kun tulin takaisin kotiin, huomasin, että tämä sama muovikassi roikkuu edelleen kädessäni. Kuljeskelin ilmeisesti tyytyväisenä pullopussin kanssa ympäri kauppaa, enkä tajunnut siinä olevan mitään outoa. Miten tämä on edes mahdollista?
Toinen hauska juttu sattui toisella kauppareissulla, sillä eihän yksi kerta kaupassa nyt millään riitä saman illan aikana.
Unohdin ostaa fenkolikeittoon sipulia, ja lähdin hakemaan sipulipussia kaupasta. Kassalla oli taas kaupan omistaja, joka antoi sipulit minulle maksamatta! Okei, ei ne sipulit nyt paljoa olisi maksaneet, mutta silti. Ei Suomessa nyt vaan koskaan saa noin hyvää palvelua?
Muutenkin tuossa lähikaupassa on ihan paras palvelu, ja varsinkin tuo kauppias on ihan super mukava kaikille. Ja mitä tahansa tuotteita on mahdollista toivoa valikoimaan.
Tänään meinasin tehdä kurpitsakeittoa, mutta en kaupasta löytänyt kurpitsoja. Kyselin, että onkohan niitä tulossa valikoimaan, ja tämä toive laitettiin heti ylös ja luvattiin selvittää kurpitsojen saatavuus (ilmeisesti jossain lähellä täällä on joku kurpitsatilakin..).
Että tällaista kaupassakäyntiä tänään.

Tein tänään tosiaan jo toista kertaa parin viikon sisään fenkoli-kukkakaalikeittoa, mutta edelleenkin reseptissä on kehitettävää. Keitosta tuli kyllä ihan hyvää, mutta se jokin jäi puuttumaan - onneksi minulla on kuitenkin jo mielessä käänteentekevä upgreidaus, jonka toteutan keiton seuraavaan versioon. Nyt laittakaa kaikki sormet ristiin, että vol 3. on niin hyvä, että se päätyy tännekin jaettavaksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti