15 lokakuuta 2017

Maailman hitain flammkuchen






Eräänä hämyisenä perjantai-iltana lähdimme aftereille, ja päädyimme testaamaan Loosen vieressä olevan Iggy's Bar & Food Joint -ravintolan. Ravintola tarjoilee flammkucheneita, eli no - pizzan tyylisiä lättyjä vaihtelevilla täytteillä. Itse olin tosin tällä kertaa jo ehtinyt syömään kotona, joten keskityin enimmäkseen vain juomapuoleen.
Paikka oli tosi pieni, ja paikalla hyöri vain yksi baarimikko, joka valmisti flammkuchenit ja palveli baaritiskillä. Mitään suurta väentungosta ei paikassa kuitenkaan ollut, eikä sinne toisaalta olisi mahtunutkaan ihan mahdottomia määriä ihmisiä. Tästä johtuen ruuan valmistukseen ja sen pöytään päätymiseen kulunut aika tuntui uskomattomalta.

Ruuan saapumisessa kesti 2 tuntia.

Oikeasti, en ole missään paikassa odottanut noin kauaa ruokaa? Lotta ja Elina kävivät välillä kyselemässä ruokiensa perään, eikä oma-aloitteisesti mitään pahoitteluja tai tietoa ruokien viivästymisestä tullut. Eli koko tilanne oli niin huonosti hoidettu, ettei mitään järkeä.
Mutta jos jotain huonoa, niin onneksi jotain hyvääkin. Sen verran mitä Lotalta ja Elinalta maistelin, niin tuo oli oikeasti tähän mennessä paras pizza/pizzaan verrattava asia, jota olen syönyt.
Eli pakko se on varmaan mennä uudestaan tuonne, ja tilata itsekin oma annos. Niin hyvää se oli. Tosin maha kovin tyhjänä en uskalla tuonne mennä ruokaani odottelemaan.



Ilta jatkui Loosessa, joka on aina varma vaihtoehto baari-illalle. Siellä on vaan kaikki kohdillaan.
Huonoa iltaa en ole siellä viettänyt, toki huonossa seurassakaan en siellä koskaan ole (muistaakseni?!) ollut.

2 kommenttia :

  1. Olin juts aikomuksissa valittaa, että blogisi on kuollut, mutta olitkin tehny tän! Jee! T. E

    VastaaPoista